Kunstkalender 2024

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 12:21

Het leuke van een jaarkalender is -vind ik- dat je elke maand een ander plaatje hebt. Deze jaarkalender is een kunstkalender. Met elke maand een ander iPad-kunstwerk. Twaalf kleurrijke werken met de thema’s landschap, natuur, bomen en bloemen. Dus je zou kunnen zeggen: klassieke thema’s, op een eigentijdse manier uitgewerkt op de iPad met de app Procreate.

 

Ik heb geprobeerd om de beelden te laten aansluiten bij de seizoenen. Dus sneeuw en ijs in januari, klaprozen in juni en het laatste goudgele blad aan de bomen in november. Om maar enkele voorbeelden te noemen. Overigens ging het mij niet om de precieze gelijkenis, maar om het scheppen van kleurrijke sfeerbeelden.

 

Deze jaarkalender 2024 kun je zo aan de muur hangen. Het formaat is 30x30cm. Ik geef hem uit in een beperkte oplage van 30 stuks. En dan kost-ie maar 48 euro per stuk!

 

Dat vind je waarschijnlijk veel geld. Dat snap ik best. Toch is het echt heel betaalbaar, als je bedenkt dat één enkele ‘echte’ art print van dit formaat al gauw zo’n 20 euro kost bij de drukker. Exclusief verzendkosten. En dan heb je dus nog niet betaald voor het kunstwerk zelf.

 

En tot slot: deze 48 euro is inclusief verzendkosten in Nederland.

 

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!