exposities

Bijzonder: exposities in de Living Gallery

Een 'Living Gallery'  is een huiskamergalerie.
Wij(*) kunnen onze woonkamer ook als tentoonstellingsruimte gebruiken. Schilderijen worden professioneel belicht, zodat het werk optimaal tot zijn recht komt.
Soms organiseren we een tentoonstelling, vaak ook ontvangen we individuele belangstellenden. Wil je komen kijken? Het is vrijblijvend. Mail gerust voor meer informatie, of maak meteen een afspraak: anet@anetverdonk.nl

(*)Wij zijn Anet Verdonk en Frans Brom.

 

Terugblik: 24-03-19 t/m 14-04-19 expositie in Aerdt

Van 24 maart t/m 14 april exposeerde ik in de Kerk van Aerdt (in Gelderland, bij Zevenaar), op uitnodiging van Kunstkring Het Gelders Eiland. Het was een duo-tentoonstelling met Tina Lintvelt. Zij maakt beelden in brons. Hieronder een fotoverslag. Klik de foto's aan voor groter beeld en tekst. Onder dit fotoverslag vind je ook de tekst van de openingsspeech van de voorzitter van de Kunstkring.
(Herken je jezelf op een foto en vind je dat vervelend? Mail mij, dan haal ik de foto onmiddellijk weg.)

Lees hier de openingsspeech van Toni Schreurer, voorzitter Kunstkring Het Gelders Eiland:

Een impressie van het kerkje van Aerdt (2019) olieverf op papier, 30x40cm

Zie ook werk op papier.

Terugblik: geweldige belangstelling tijdens de Atelierroute Utrecht 2018! 

Zondag 7 en zondag 14 oktober 2018 heb ik deelgenomen aan de Atelierroute Utrecht met een tentoonstelling in onze geheel vernieuwde Living Gallery (huiskamergalerie). Er was veel nieuw werk te zien.

In totaal zijn er 110 bezoekers geweest. Er zijn negen werken verkocht. Bovendien zijn er twee opties genomen; de betreffende werken zijn inmiddels ook verkocht. Dat brengt de score op 11 verkochte schilderijen!


Naar aanleiding van de AtelierRoute kreeg ik ook twee opdrachten: voor een zeegezicht en voor een herfstlandschap.


Ik ben heel blij en tevreden. En ik ben trots op dit mooie resultaat.

De Atelierroute Utrecht is een tweejaarlijks initiatief van het Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen in Nederland. 

 

exposities anet verdonk tm 2018
PDF – 60.0 KB