exposities

expositie:
24 maart t/m 14 april
zondags van 14-17 uur
kerkje van Aerdt (Gld)

Van 24 maart t/m 14 april kun je elke zondag tussen 14 en 17 uur komen kijken naar mijn expositie in het Kerkje van Aerdt in Gelderland (adres hieronder). Er is weer nieuw werk! Bovendien: de beste schilderijen van de afgelopen jaren die nog te koop zijn. 
Je kunt me daar persoonlijk ontmoeten. In principe ben ik er elke zondag, samen met Frans, maar wil je het zeker weten, stuur me dan vooraf even een mailtje. Of bel het nummer onderaan deze pagina.

Ik ben er trots op dat Kunstkring het Gelders Eiland mijn werk heeft geselecteerd voor deze tentoonstelling.


Het wordt een duo-tentoonstelling met
Tina Lintvelt. Zij maakt beelden in brons. Over haar - voornamelijk abstracte - beelden schrijft ze op haar website: "Ze zijn wat ze zijn, maar voor ieder van ons zijn ze iets anders. En zo ziet iedereen die dit werk bekijkt, uiteindelijk zichzelf."


Op zondag 24 maart om 14 uur wordt de tentoonstelling feestelijk geopend, met onder andere een optreden van het jazztrio Jetse de Jong, piano, Robert Rebane, basgitaar en Roope Kantonen, drums. Zij spelen eigen composities. Dit optreden maakt deel uit van een internationale tour.

Komt dat zien!

 

Kerk van Aerdt
Kerkweg 26
6913 AK Aerdt

 

Hier zie je het historische 'kerkje van Aerdt' en het omringende, wijdse - nu winterse - landschap:

TIP: Maak er een leuk dagje uit van, met bijvoorbeeld een lunch of een borrel bij Gemaal Oude Rijn. Je kunt er met de auto makkelijk komen vanaf Aerdt, of je wandelt ernaar toe in ongeveer 30 minuten over de Aerdtse Dijk en de Deukerdijk. Ondertussen heb je mooie uitzichten over het vlakke land.
Als je een langere wandeling door de natuur in gedachten hebt, kijk dan eens op www.klompenpaden.nl

 


Terugblik: geweldige belangstelling tijdens de Atelierroute Utrecht 2018! 

Zondag 7 en zondag 14 oktober heb ik deelgenomen aan de Atelierroute Utrecht met een tentoonstelling in onze geheel vernieuwde Living Gallery (huiskamergalerie). Er was veel nieuw werk te zien.

In totaal zijn er 110 bezoekers geweest. Er zijn negen werken verkocht. Bovendien zijn er twee opties genomen; de betreffende werken zijn inmiddels ook verkocht. Dat brengt de score op 11 verkochte schilderijen!


Naar aanleiding van de AtelierRoute kreeg ik ook twee opdrachten: voor een zeegezicht en voor een herfstlandschap.


Ik ben heel blij en tevreden. En ik ben trots op dit mooie resultaat.

De Atelierroute Utrecht is een tweejaarlijks initiatief van het Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen in Nederland. 


Bijzonder: exposities in de Living Gallery

Een 'Living Gallery'  is een galerie aan huis. Wij(*) kunnen onze woonkamer snel en gemakkelijk 'verbouwen' tot een tentoonstellingsruimte. Daar kunnen we schilderijen professioneel uitlichten, zodat het werk optimaal tot zijn recht komt. Dit doen wij op eigen initiatief, maar ook op verzoek. Belangstelling? Laat het weten via anet@anetverdonk.nl

(*)Wij zijn Anet Verdonk en Frans Brom.

 

Exposities anet verdonk tm 2018
PDF – 60.0 KB