exposities

Bedankt voor de geweldige belangstelling tijdens de AtelierRoute Utrecht 2018! 

Zondag 7 en zondag 14 oktober heb ik deelgenomen aan de  Atelierroute Utrecht met een tentoonstelling in onze geheel vernieuwde Living Gallery (huiskamergalerie). Er was veel nieuw werk te zien.

In totaal zijn er 110 bezoekers geweest. En er zijn maar liefst tien werken verkocht. Bovendien is er op twee schilderijen een optie genomen. Ook de ansichtkaarten met afdrukjes van schilderijen vielen in de smaak en werden goed verkocht. Ik ben heel blij, tevreden en trots op dit mooie resultaat.

De Atelierroute Utrecht is een tweejaarlijks initiatief van het Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen in Nederland. 

Exposities in de Living Gallery

Een 'Living Gallery'  is een galerie aan huis. Wij(*) kunnen onze woonkamer snel en gemakkelijk 'verbouwen' tot een tentoonstellingsruimte. Daar kunnen we schilderijen professioneel uitlichten, zodat het werk optimaal tot zijn recht komt. Dit doen wij op eigen initiatief, maar ook op verzoek. Belangstelling? Laat het weten via anet@anetverdonk.nl

(*)Wij zijn Anet Verdonk en Frans Brom.

 

PDF
Exposities anet verdonk tm 2017