algemene voorwaarden schilderijen in olieverf


Elk schilderij op deze website is met zorg gefotografeerd. Toch kan een schilderij op een foto anders overkomen dan in werkelijkheid. Daarom kun je desgewenst een afspraak maken om schilderijen eerst te komen bekijken. Maak een afspraak viae-mail of telefonisch.


Ik werk met prijzen op basis van formaat. De prijslijst is vastgelegd. Je kunt op deze website bij elk schilderij zien wat het kost. De prijzen zijn niet onderhandelbaar.


Alle schilderijen hebben afgewerkte zijkanten (meestal wit) en een ophangsysteem aan de achterkant. Dus is een lijst is niet direct nodig, maar een mooie lijst kan natuurlijk wel iets toevoegen. Die keuze laat ik aan jou over. Werk op papier lever ik in een passe-partout (meetal wit). Je kunt dan zelf op zoek gaan naar een lijst die bij je interieur past.

Als je een schilderij via de webshopfunctie koopt, neem ik contact met je op om een afspraak te maken, zodat je het kunt ophalen.


Als je besluit tot een aankoop tijdens een bezoek aan mijn atelier en onze huiskamergalerie, vraag ik je om online te betalen, voordat je het schilderij meeneemt. Voor recente schilderijen kan dat via de webshop-functie.
Betaling in termijnen is bespreekbaar. Als je hebt betaald (of als je een aanbetaling hebt gedaan en als we afspraken hebben gemaakt over de termijnen) mag je je nieuwe schilderij uiteraard meenemen. Tenzij er een tentoonstelling is, dan blijft het werk hangen tot het eind van de tentoonstelling.


Als je het schilderij niet kunt of wilt meenemen, mag je het ook later ophalen. Of je kunt het op eigen kosten en voor eigen verantwoordelijkheid bij je thuis laten bezorgen. Als dit problemen geeft, maken we andere afspraken in goed overleg.
Ik kom zsm met een verzendservice.