Algemene Voorwaarden

anet verdonk - kunst - fine art

 

Algemene voorwaarden schilderijen (in olieverf en digitaal) vanaf 250 euro


Schilderijen met prijzen vanaf 250 euro verkoop ik via Saatchi Art. Zie alle voorwaarden op www.saatchiart.com/anetverdonk  Maar als je rechtstreeks bij mij koopt én je schilderij zelf vervoert, kan ik je een korting geven van 30% op de prijs bij Saatchi Art. Dus je betaalt dan 70% van de prijs die je ziet staan bij Saatchi Art. 
De prijzen zijn niet onderhandelbaar.

 

Elk schilderij is met zorg gefotografeerd. Toch kan een schilderij op een foto anders overkomen dan in werkelijkheid. Daarom kun je desgewenst een afspraak maken om schilderijen eerst te komen bekijken. Maak een afspraak via anet@anetverdonk.nl Een bezoek aan mijn atelier en huiskamergalerie is vrijblijvend.

 

Alle schilderijen op doek hebben afgewerkte zijkanten (meestal wit). Sommige kunstwerken op paneel zijn al ingelijst. Dit is zichtbaar op de foto's. En het wordt erbij vermeld. Alle kunstwerken hebben een ophangsysteem aan de achterkant.

 

Als je besluit tot een aankoop tijdens een bezoek aan mijn atelier en onze huiskamergalerie, vraag ik je om online te betalen voordat je het schilderij meeneemt. Aanbetaling en/of betaling in termijnen is bespreekbaar.

 

Als je een schilderij koopt tijdens een tentoonstelling in mijn huiskamergalerie, blijft het werk hangen tot het eind van de tentoonstelling. Uiteraard maak ik aan andere gasten duidelijk dat het verkocht is (meestal met de gebruikelijke rode stip bij de titel van het werk). We maken een afspraak over het ophalen van het werk. Als je niet in staat bent om je werk op te halen, maken we andere afspraken.

 

Als je een schilderij koopt tijdens een tentoonstelling in een galerie elders, gelden de regelingen van de galerie.

 

Neem gerust contact op als je vragen hebt. Contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

 

Algemene voorwaarden kunst van 25-250 euro (webshop)

 

Kunst met prijzen tussen 25 en 250 euro kun je online bestellen in mijn webshop. Betalingen verlopen via Stripe. Stripe werkt hetzelfde als bijvoorbeeld Mollie. Dus Stripe sluist je door naar iDEAL, waar je je bank kunt aanklikken. Je kunt ook met creditcard betalen. Je mag ook handmatig overmaken vanaf je bank. 

Alle kunstwerken in de webshop kunnen alleen worden gekocht door vooraf te bestellen en te betalen. Als ik je bestelling binnen heb, verpak en verstuur ik je schilderij. Of ik bestel jouw fine art print bij de drukker. Het wordt dan door de drukkerij/lijstenmakerij direct op het door jou aangegeven adres geleverd. Levering op een ander adres dan jou eigen adres is mogelijk. In Nederland zonder extra kosten. Levering naar andere landen tegen kostprijs. Ik kan je de kostprijs laten weten, voordat je beslist.

 

Voor digitale kunst geldt dat het digitale bestand - en daarmee het beeldrecht - eigendom blijft van de kunstenaar. Zij behoudt daarmee ook het recht om foto's en/of filmpjes van het kunstwerk eventueel te gebruiken voor representatieve doeleinden.

 

Elk schilderij wordt met zorg gefotografeerd. En voor een digitaal kunstwerk geldt in principe: 'what you see is what you get', maar wat je ziet, is toch ook afhankelijk van jouw beeldscherminstellingen. Daarom kan een print een beetje afwijken van wat je op je beeldscherm ziet. Als je daar erg ontevreden over bent, neem even contact op. Als je deze situatie wilt voorkomen, kun je proefdrukken komen bekijken. Als je dat wilt, neem dan even contact op via anet@anetverdonk.nl Een bezoek aan mijn atelier en huiskamergalerie is vrijblijvend.

 

Ik werk met prijzen op basis van kostprijs en formaat. Prijzen zijn niet onderhandelbaar. Andere formaten (met behoud van lengte-breedte ratio) en andere dragers (bijvoorbeeld dibond ipv papier) zijn wel bespreekbaar. Veranderingen op jouw verzoek zullen de prijs beinvloeden. Uiteraard informeer ik je daar vooraf over.

 

Als je een print koopt, geef ik opdracht aan de drukkerij. Die levert dan rechtstreeks aan jou. Daar zit ik niet meer tussen. Maar als er iets mis mee is, neem dan toch eerst met mij contact op (en niet met de drukker). Dan kan ik kijken hoe we het probleem gaan oplossen.

 

Je hebt het wettelijke recht om je geld terug te krijgen als je binnen 14 dagen reclameert en als je mij het kunstwerk onbeschadigd binnen 14 dagen terug bezorgt. Stuur het in dat geval terug naar mij (zie adres onderaan deze pagina) en niet naar de drukker, tenzij we samen anders hebben afgesproken. Ik stel het altijd op prijs als je eerst contact opneemt als je ontevreden bent of als er iets mis is, zodat we het probleem in goed overleg kunnen oplossen.