Memorable days calendar

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 20:52

Een memorable days calendar is meer dan een verjaardagskalender. Deze kunstkalender is bedoeld voor jouw waardevolle herinneringen. Noteer ze allemaal, mooi of verdrietig, ze horen erbij. Maar je mag hem natuurlijk ook ‘gewoon’ als verjaardagskalender gebruiken. Of hem alleen maar ophangen vanwege de mooie iPad-kunst.

 

Een kunstkalender dus. Met elke maand een ander iPad-kunstwerk. Twaalf kleurrijke werken met het thema bloemen in een vaas. Tuttig? Mag je vinden. Maar bloemen zijn voor vrijwel alle gelegenheden en gebeurtenissen geschikt. Dus de bloem is het thema bij uitstek voor zo’n kalender.

 

Bovendien vertegenwoordigen bloemen de seizoenen: tulpen in het voorjaar en dahlia’s in het najaar. Om maar een voorbeeld te noemen. Overigens ging het mij niet om de precieze gelijkenis, maar het scheppen van kleurrijke sfeerbeelden.

 

Deze memorable days calendar kun je zo aan de muur hangen. Het formaat is 30x30cm. Ik geef hem uit in een beperkte oplage van 30 stuks. En dan kost-ie maar 48 euro per stuk!

 

Dat vind je waarschijnlijk veel geld. Dat snap ik best. Toch is het echt heel betaalbaar, als je bedenkt dat één enkele art print van dit formaat al gauw zo’n 20 euro kost bij de drukker. Exclusief verzendkosten. En dan heb je dus nog niet betaald voor het kunstwerk zelf.

 

En tot slot: deze 48 euro is inclusief verzendkosten in Nederland.

 

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!