Heb jij dat ook?

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 12:46

Heb jij dat ook? Dat je niet zomaar een kunsthandel of galerie binnenloopt? Dat je je een beetje geïntimideerd voelt? Dat je denkt: dit is niet weggelegd voor mij. Ik heb geen verstand van kunst. En het is altijd zo duur!

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. (Trouwens, ook als je die gevoelens niet herkent.)

 

Mijn tentoonstelling op zaterdag 4 en zondag 5 februari a.s. is namelijk gewoon bij ons thuis. Dus geen drempelvrees. Je kunt vrijuit binnenlopen, als je belangstelling hebt voor mijn werk. Je mag uiteraard ook iemand meenemen. Je hoeft niks van kunst te weten, maar het mag wel. Je hoeft niet alles mooi te vinden, maar het mag wel.

 

De prijzen zijn laag, als je in ogenschouw neemt hoeveel tijd en geld ik erin heb geïnvesteerd. Misschien vind je het toch nog te duur. Ook dat mag, maar over de prijzen wordt niet onderhandeld.

 

Kortom: een ‘huiskamergalerie’ op zaterdag 4 en zondag 5 februari van 13-18 uur. In Utrecht. Adres en telefoonnummer vind je hieronder.

 

Wat mag je verwachten? Ongeveer 16-20 kunstwerken: schilderijen in olieverf op doek en monoprints.

 

De monoprints zijn nieuw. Het zijn unieke afdrukken van digitale kunstwerken die ik op mijn iPad heb gemaakt. Olieverfschilderijen maak ik al wat langer, maar wat je dit weekend kunt zien, is ook nieuw. Klik hier om alvast een indruk te krijgen:

 

Allerlei mensen hebben zich al aangemeld. Dat mag - ik vind dat natuurlijk fijn - maar het hoeft niet.

Mijn partner Frans zal ook aanwezig zijn om mij te assisteren. Zie we je zaterdag of zondag?

 

Tentoonstelling ‘Nieuwe wegen bewandelen en het goede behouden’

Zaterdag 4 en zondag 5 februari

13-18 uur

Thomas van Nykerckenstraat 4

3515 XH Utrecht

 

Heb je vragen: 06 24647407