Yes! anetverdonk.com is in de lucht!

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 12:51

En ik ben er trots op. 
anetverdonk.com is Engelstalig. In de menubalk staat de titel: anetverdonk fine art
De Nederlandse site is er uiteraard ook nog: anetverdonk.nl. (Daar ben je nu ;-))

 


Allebei hebben ze een nieuw design en een nieuwe pagina-indeling. Het geheel is beknopter. Overzichtelijker. Minder toeters en bellen. Meer rust.

 

Met dank aan enkele ‘getrouwen’ die commentaar hebben gegeven op de vorige versie. Dankzij het opbouwende commentaar kon en durfde ik de knoop door te hakken om alles wat meer ‘lean and mean’ te maken.

 

Ik ben er heel tevreden over. En ik hoop dat jij het ook een vooruitgang vindt.

 

“Kill your darlings” is een uitdrukking die ik ken uit de schrijverswereld. Hij is ook van toepassing op het schrijven en indelen van mijn website, want ik vond het moeilijk om sommige goeie ideeën van weleer nu los te laten.

 

Maar het is gelukt.

 

Het was wel een enorme klus. Eigenlijk was ik er al maanden mee bezig. Stap voor stap heb ik alle Nederlandse teksten in het Engels te vertaald. Pas geleden heb ik alles gesplitst in twee talen op twee websites.

 

Waarom twee websites?

 

Waarom niet gewoon zo’n Engels vlaggetje, waarop je kan klikken om de vertaling te krijgen? Omdat  ik dan alles kan vertalen, behalve alle teksten van webshop-artikelen. Zo werkt het helaas bij mijn provider. Dus de keus was: ofwel geen webshop in het Engels, ofwel een andere provider. Geen goede opties. Daarom deze keuze: anetverdonk.com

 

Binnenkort kom ik met een gloednieuwe pagina op beide websites: Monoprints. Uniek drukwerk van iPad-kunst. Eenmalig gedrukt ‘on demand’ op prachtig fine art papier. Met of zonder lijst. Meer verklap ik nu niet. Om alvast een indruk te krijgen, kun je hierboven in de menubalk klikken op monoprints.