Nu ook via Saatchi Art

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 13:37

Sinds kort verkoop ik werk via Saatchi Art. Dat betekent een forse prijsstijging. Waarom?

 

  • Saatchi krijgt commissie. Dat is een percentage van 30 procent de prijs.
  • Er zijn hoge transportkosten in de prijs inbegrepen. Kunst is kwetsbaar. Je kunt het niet zomaar in een laadbak gooien.

 

Wat ik ervoor terugkrijg, is een goed geolied systeem van verkoop en transport. En meer ‘exposure’ voor mijn werk. Alhoewel… Het is niet makkelijk om op te vallen tussen die eindeloze hoeveelheid kunst. Maar je weet nooit: het kan nèt die ene kunstliefhebber zijn in Canada (ik noem maar een land) die ik anders nooit bereikt zou hebben.

 

Uiteraard kun je nog steeds rechtstreeks bij mij kopen. Dan kan ik je korting geven ;-)

 

Tot slot: ik blijf zeer betaalbare kunst (tussen 25 en 250 euro) via deze website aanbieden.