nieuwsbrief: Atelierbericht

Via Atelierbericht breng ik schilderijen, exposities en wetenswaardigheden onder je aandacht. Inschrijven is geheel vrijblijvend en gratis. Atelierbericht bevat geen reclame. Het verschijnt zes keer per jaar. Soms is er een extra bericht, bijvoorbeeld over een expositie. Mijn privacystatement staat hieronder.

Bekijk hier een voorbeeld van de nieuwsbrief.

Inschrijven? Graag:

* indicates required

Privacy statement ivm Atelierbericht van Anet Verdonk, schilderijen:
Als u uw naam en emailadres hier invult, worden deze gegevens alleen gebruikt voor het versturen van Atelierbericht. Dat doe ik via een MailChimp-account. Dit account is alleen voor mijzelf toegankelijk. MailChimp is een Amerikaans computerprogramma om nieuwsbrieven te maken. 
De door u verstrekte gegevens worden bewaard zolang u Atelierbericht wilt ontvangen en/of zolang Atelierbericht blijft bestaan. Ik sla uw gegevens verder nergens op. Ik geef of verkoop ze ook niet aan derden.

Onderaan elk bericht vindt u de ‘unsubscribe-knop’, waarmee u zich desgewenst kunt uitschrijven (wat ik natuurlijk niet hoop). Zodra u zich hebt uitgeschreven, is uw adres van de lijst verdwenen. Op dat moment biedt het MailChimp-programma mij nog wel de mogelijkheid om uw gegevens te zien in een lijstje met uitgeschreven abonnees. Zodoende weet ik dat ik u niet meer actief hoef te benaderen, dus dat is ook in uw belang. Als u er toch bezwaar tegen hebt, dan kunt u mij vragen uw gegevens volledig te verwijderen.

Atelierbericht bevat geen reclame. Atelierbericht verschijnt zes keer per jaar, met soms een extra aflevering, bijvoorbeeld in geval van een nieuwe expositie.

Hebt u nog vragen, neem contact op. Zie desgewenst ook het privacy statement bij het contactformulier.

Ik hoop dat u zich inschrijft en Atelierbericht met plezier zult lezen en bekijken.