informatie en voorwaarden webshop

1. Informatie en voorwaarden bij de aankoop van kunstkaarten via de webshop van Anet Verdonk

Dit gedeelte gaat alleen over de aankoop van kunstkaarten. Informatie en voorwaarden bij de aankoop van origineel werk vind je elders op deze pagina.


Bestellen, verzenden, ontvangen

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 14 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag te verzenden. Anders de volgende dag. Mocht dit niet lukken, om wat voor reden dan ook, dan hoor je dat zo snel mogelijk van mij. Je mag je bestelling dus binnen enkele dagen verwachten, maar aangezien ik met PostNL werk, duurt het in - en direct na - het weekend wat langer.

Portokosten zijn bij de prijs inbegrepen. Je bestelling wordt geleverd in een luchtkussen-enveloppe, via brievenbuspost van PostNL. Als je desondanks een beschadigd product ontvangt, neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, schriftelijk contact op via anet@anetverdonk.nl  Stuur ook een fotootje mee, zodat ik kan zien met welke schade het pakketje bij jou is aangekomen.

Het factuuradres en het bezorgadres hoeven niet hetzelfde te zijn. Laat me via 'opmerkingen' even weten of het een cadeautje is.
Voorlopig bezorg ik alleen in Nederland.

Betalen
Voorlopig heb je drie betaalmogelijkheden: via IDEAL, vooraf overmaken, of met creditcard. Je betaling via IDEAL of creditcard verloopt via het online betaalplatform Stripe.

Schade aan het product
Komt het pakketje beschadigd aan? Zie hierboven onder het kopje ‘Bestellen, verzenden, ontvangen’.
Eventuele schade die bij jou thuis ontstaat aan het product, is voor jouw rekening en verantwoordelijkheid.

Retourneren
Je hebt het wettelijke recht om binnen 14 dagen na ontvangst het product te retourneren, zonder opgaaf van redenen. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Ik zal het aankoopbedrag dan binnen 14 dagen terugstorten.

Klachten
Als je niet tevreden bent, hoor ik graag eens rustig wat er aan de hand is. Dus ik verzoek je vriendelijk om eerst even contact op te nemen, als er in jouw beleving echt iets mis is met je aankoop: anet@anetverdonk.nl.

Annuleren
Je kunt je bestelling annuleren, terwijl je nog in het bestelproces zit, door het proces gewoon af te breken. Annuleren nadat de bestelling al is geplaatst, kan alleen door direct binnen een uur een e-mail te sturen naar anet@anetverdonk.nl Anders loop je immers het risico dat ik de bestelling al op de bus heb gedaan.

Auteursrecht en aanbevelingen
Het is niet toegestaan om deze kunstkaarten en/of de afbeeldingen daarop te reproduceren in welke vorm dan ook.
Uiteraard stel ik het wel op prijs als je dit product wilt aanbevelen via de jou beschikbare kanalen. Daarvoor kan het nodig zijn om het product te fotograferen. Zulke aanbevelingen doe je als ‘ambassadeur’. Dat wil zeggen: vrijblijvend. Met andere woorden: ik betaal je daar niet voor (tenzij we betaling vooraf uitdrukkelijk zouden hebben afgesproken).

Andere vragen of opmerkingen?
Ook daarmee kun je me bereiken via anet@anetverdonk.nl
Mijn overige adres- en contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

 


2. Informatie en voorwaarden bij de aankoop van origineel werk via de webshop van Anet Verdonk

Dit gedeelte gaat alleen over de aankoop van origineel werk via de webshop. Informatie en voorwaarden bij de aankoop van kunstkaarten vind je elders op deze pagina.
Informatie en voorwaarden bij de persoonlijke aankoop van werk rechtstreeks bij de kunstenaar vind je hier.


Bestellen

Een kunstwerk is kwetsbaar. Daarom besteed ik de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en verzenden van je bestelling. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 14 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag te verzenden. Anders de volgende dag. Mocht dit niet lukken, om wat voor reden dan ook, dan hoor je dat zo snel mogelijk van mij. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, verstuur ik op maandag of dinsdag daarna.

Verzenden
Je mag je bestelling dus binnen enkele dagen verwachten, maar aangezien ik met PostNL werk, duurt verzending rond het weekend wat langer.
De verzendkosten voor verpakking, porto en handling bedragen minimaal €15 per kunstwerk. Je bestelling wordt verzonden in een plastic hoes met daaromheen een dubbele kartonnen envelop. Of in bubbeltjesplastic met daaromheen karton. Ik verzend je pakket aangetekend via PostNL. Voorlopig bezorg ik alleen in Nederland. Voor bezorgadressen elders: neem even contact op vóórdat je bestelt: anet@anetverdonk.nl

Ontvangen
Je pakket ontvang je via PostNL met aangetekende pakketpost. Je moet tekenen voor ontvangst.
Het factuuradres en het bezorgadres hoeven niet hetzelfde te zijn. Laat me via ‘opmerkingen’ even weten of het een cadeau is. Ook dan moet de ontvanger tekenen voor ontvangst. Houd daar ajb rekening mee.

Ophalen
Als je het werk liever persoonlijk komt ophalen, kan dat na betaling en op afspraak. Je hoeft dan geen portokosten te betalen.

Betalen
Voorlopig heb je drie betaalmogelijkheden: via IDEAL, of vooraf overmaken, of met creditcard. Je betaling via IDEAL of creditcard verloopt via het online betaalplatform Stripe.

Melden van eventuele schade
Als je een beschadigd werk ontvangt (ondanks de beschermende verpakking) neem dan zo snel mogelijk schriftelijk contact op via anet@anetverdonk.nl  Stuur ook een paar foto’s mee, zodat ik kan zien met welke schade het kunstwerk bij jou is aangekomen. Deze foto’s heb ik eventueel ook nodig om verhaal te halen bij PostNL. Dat moet binnen een week, dus als het werk beschadigd is, wees er ajb snel bij.

Vergoeding van eventuele schade-door-transport aan het kunstwerk
Als op basis van jouw melding aan mij onomstotelijk blijkt dat het werk onherstelbaar beschadigd is tijdens het transport, stel ik mij daarvoor verantwoordelijk en krijg je je geld terug. Als ná ontvangst van het pakket schade aan het werk ontstaat op jouw adres, dan ligt de verantwoordelijkheid bij jou.

Vergoeding van eventuele schade-door-transport aan het passe-partout
Als alleen het passe-partout is beschadigd tijdens het transport, kun je een vervangend passe-partout krijgen. Houd er dan wel rekening mee dat het even kan duren, want ik heb de passe-partouts niet altijd op voorraad. Als je geen nieuw passe-partout wilt ontvangen, kun je in plaats daarvan een bedrag van €15 terugkrijgen voor een tijdens transport beschadigd passe-partout. Als ná ontvangst van het pakket schade aan het passe-partout ontstaat op jouw adres, dan ligt de verantwoordelijkheid bij jou.

Retourneren
Je hebt het wettelijke recht om binnen 14 dagen na ontvangst het product te retourneren, zonder opgaaf van redenen. Het kunstwerk kan dan alleen onbeschadigd en in originele verpakking worden geretourneerd. Graag hoor ik vooraf waarom je het gaat terugsturen: anet@anetverdonk.nl. Misschien kun we dan tot een andere oplossing komen.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Ik zal het aankoopbedrag dan terugstorten, binnen 14 dagen na retourontvangst van het geheel onbeschadigde werk (dat wil ook zeggen: met alle bijbehorende zaken, zoals passe-partout of ophangsysteem).

Klachten
Als je niet tevreden bent, hoor ik graag eens rustig wat er aan de hand is. Dus ik verzoek je vriendelijk om eerst even contact op te nemen, als er in jouw beleving echt iets mis is met je aankoop: anet@anetverdonk.nl.

Annuleren
Je kunt je bestelling annuleren, terwijl je nog in het bestelproces zit, door het proces gewoon af te breken. Annuleren nadat de bestelling al is geplaatst, kan alleen door direct binnen een uur een e-mail te sturen naar anet@anetverdonk.nl.  Anders loop je immers het risico dat ik de bestelling al aan het versturen ben.

Auteursrecht
De auteursrechten van afbeeldingen van het door jou gekochte werk (foto’s, filmpjes etc.) blijven bij mij. Het is dus niet toegestaan om zelfgemaakte of andere afbeeldingen van het door jou gekochte werk direct te gelde te maken, of te gebruiken voor andere commerciële doeleinden, tenzij daarover vooraf met mij afspraken zijn gemaakt.

Aanbevelingen
Uiteraard stel ik het wel op prijs als je mijn werk wilt aanbevelen via de jou beschikbare kanalen. Daarvoor kan het nodig zijn om het kunstwerk te fotograferen. Zulke aanbevelingen doe je als ‘ambassadeur’. Dat wil zeggen: vrijblijvend. Met andere woorden: ik betaal je daar niet voor (tenzij we betaling vooraf uitdrukkelijk zouden hebben afgesproken).

Andere vragen of opmerkingen?
Ook daarmee kun je me bereiken via anet@anetverdonk.nl
Mijn overige adres- en contactgegevens vind je onderaan deze pagina.