nieuwsbrief Atelierbericht

Atelierbericht is een e-mail bulletin. Het verschijnt maximaal zes keer per jaar. Je krijgt bijzondere kortingen, uitnodigingen voor exposities en je ziet nieuw werk. Schrijf je hieronder meteen in. Inschrijven is geheel vrijblijvend en gratis. Atelierbericht bevat geen advertenties van derde partijen.
In mijn privacystatement hieronder kun je desgewenst lezen dat ik verantwoord omga met je gegevens.

schrijf je vrijblijvend in:

 

Privacy statement ivm Atelierbericht:
Als u uw naam en emailadres hier invult, worden deze gegevens alleen gebruikt voor het versturen van Atelierbericht. Dat doe ik via een MailChimp-account. Dit account is alleen voor mijzelf toegankelijk. MailChimp is een Amerikaans computerprogramma om nieuwsbrieven te maken. 
De door u verstrekte gegevens worden bewaard zolang u Atelierbericht wilt ontvangen en/of zolang Atelierbericht blijft bestaan. Ik sla uw gegevens verder nergens op. Ik geef of verkoop ze ook niet aan derden.

Onderaan elk bericht vindt u de ‘unsubscribe-knop’, waarmee u zich desgewenst kunt uitschrijven (wat ik natuurlijk niet hoop). Zodra u zich hebt uitgeschreven, is uw adres van de lijst verdwenen. Op dat moment biedt het MailChimp-programma mij nog wel de mogelijkheid om uw gegevens te zien in een lijstje met uitgeschreven abonnees. Zodoende weet ik dat ik u niet meer actief hoef te benaderen, dus dat is ook in uw belang. Als u er toch bezwaar tegen hebt, dan kunt u mij vragen uw gegevens volledig te verwijderen.

Atelierbericht bevat geen reclame of advertenties van derde partijen. Atelierbericht verschijnt zes keer per jaar, met soms een extra aflevering, bijvoorbeeld in geval van een nieuwe expositie.

Hebt u nog vragen, neem gerust contact op. Ik hoop dat u zich inschrijft en Atelierbericht met plezier zult lezen en bekijken.