nieuw werk

De schilderijen zijn geordend op thema. Je ziet foto's van het hele schilderij, gecombineerd met enkele detailfoto's. Informatie vind je onder elke foto: titel, jaartal, materiaal, formaat en prijs. Alle prijzen zijn inclusief btw.

De bomen en het bos, de seizoenen

In de natuur huist iets ongrijpbaars dat mij raakt. Het tijdloze dat in een flits zichtbaar wordt. Het vergankelijke dat onverwoestbaar lijkt. Het numineuze. Rond dit thema cirkelen mijn meest recente schilderijen:

Dit schilderij ('Boswandeling in de herfst') is tijdelijk niet te koop, omdat ik er zelf nog een poosje naar wil kijken, ten behoeve van mijn creatieve proces.
Meer info? Mail mij even.

Dit is de tweede bloesemboom die ik heb geschilderd op dit formaat (60x80cm). De eerste is verkocht en zie je hier. De boom is op het hoogtepunt van zijn bloei; de bloesems zijn 'all over the place'. De enorme kracht die een bloeiende boom uitstraalt, fascineert mij. Ook omdat de bloei van zeer korte duur is.
Er zijn verschillende kleuren rood in deze boom verwerkt, maar de meest krachtige is kraplak, ook wel karmozijn of karmijn genoemd.

Zeegezichten

Mijn zeegezichten gaan over de ervaring van vrijuit waarnemen in de natuur. Over dat moment waarop alles op z’n plaats lijkt te vallen…

Tijdens het schilderen van de donkere lucht heb ik gebruik gemaakt van dezelfde techniek als bij een zeegezicht uit 2015. Lees hoe ik dat doe op de pagina eerder werk.