nieuw: monoprints

 

Een monoprint is een eenmalig gedrukt kunstwerk. Deze monoprints zijn eenmalige afdrukken van iPad-kunst. Gesigneerd door de kunstenaar. Als je een werk bestelt, wordt het exclusief en eenmalig voor jou gedrukt.

 

Om te voorkomen dat deze digitale iPad-kunstwerken illegaal worden gedownload, staat het woord 'copyright' op de foto's. Uiteraard wordt het kunstwerk geleverd zonder tekst erop. 

 

Klik op een foto om meer informatie te krijgen over het werk. En om te zien hoe een monoprint van iPad-kunst eruit ziet in een woon- of werkruimte.

 

deze 7 iPad-kunstwerken zijn afgedrukt voor de expositie op 4 en 5 februari in Utrecht*:

 

  • Het formaat ligt dus vast.
  • Bij sommige andere iPad-kunstwerken kun je wel kiezen voor groot of klein.
  • Deze werken kun je nu al kopen, maar ik lever ze pas na de tentoonstelling op 4 en 5 februari. Je kunt ze daar dus komen bekijken.

*za 4 en zo 5 feb, 13-18 uur, thomas van nykerckenstraat 4, 3515XH Utrecht

monoprints serie zeilen:

monoprints serie maanlicht:

monoprints serie zweeds landschap:

 

Met de verkoop van een eenmalige afdruk (monoprint) van een iPad-kunstwerk verplicht de kunstenaar zich om geen afdrukken meer te verkopen van dit digitale bestand. Zodoende blijft het kunstwerk uniek. Maar het digitale bestand - en daarmee het beeldrecht - blijft wel eigendom van de kunstenaar. Zij behoudt het recht om foto's en/of filmpjes van het kunstwerk eventueel te gebruiken voor representatieve doeleinden. Daarmee is de status van dit kunstwerk dezelfde als die van een olieverfschilderij: uniek.