monoprints

Een monoprint van Anet Verdonk is een eenmalige afdruk van een digitaal bestand. Het is altijd een uniek kunstwerk. Een schilderij gemaakt op iPad, met behulp van de Procreate-app. Ik laat het slechts 1 keer afdrukken. Daarom heet het een monoprint. Er zijn al 5 monoprints verkocht.

 

Klik op een foto en klik daarna op de titel, om meer informatie te krijgen over de monoprint. Je ziet dan ook een grotere foto. En een impressie van de monoprint in een woon- of werkruimte.

 

Deze monoprints zijn afdrukken van iPad-kunst. Gesigneerd door de kunstenaar. Als je een werk bestelt, wordt het exclusief voor jou gedrukt. Je kunt het werk met of zonder lijst bestellen. Bespreek gerust vooraf met mij je wensen voor een lijst. Of bestel zonder lijst.

 

Om te voorkomen dat deze digitale iPad-kunstwerken illegaal worden gedownload, staat het woord 'copyright' op de foto's. Uiteraard wordt het kunstwerk geleverd zonder tekst erop. 

 

 

Ben je op zoek naar een bepaalde monoprint die je ooit hebt gezien bij mij? Of wil je van gedachten wisselen over een geschikte monoprint voor je huis of je werkruimte? Vraag een vrijblijvend kunstadvies.