Flard 6: Rechter maakt einde aan avondklok

Zo. Nu is er tenminste één onzinnige maatregel van tafel geveegd. Ik ben altijd al een fan van de trias politica geweest. Het bewijs is geleverd: het zijn niet alleen de zogenaamde wappies die er zo over denken.

Tijd voor een gouwe ouwe: Celebration van Kool & The Gang uit 1980. En vanavond een ommetje na 21 uur. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. 

Grappig dat deze uitspraak met carnaval komt. Op 'dikke dinsdag' om precies te zijn. Vandaag moeten de 'dikke ikjes' in Den Haag een toontje lager zingen. En ondertussen doe ik hier even een solo polonaise in mijn atelier.

Wil je weten hoe het precies zit met de uitspraak van de rechter? Zie links naar nieuwsberichten die ik heb gedeeld via Twitter en Facebook. (Mogelijk intussen achter de betaalmuur verdwenen.)

 

Misschien moet ik de rechter maar eens een kaartje sturen ;-

 

Naschrift: Ik neem het virus serieus, maar het coronabeleid moet volgens mij anders. Kritiek op het coronabeleid uit ik op eigen gezag. Ik volg daarin geen groepering of politieke partij. Soms ben ik het met partijen of groeperingen eens, soms niet. De rechter heeft m.i. laten zien dat het kabinet z'n boekje te buiten was gegaan door de avondklok te baseren op een wet die alleen voor extreme noodsituaties is bedoeld. Bovendien vind ik dat we dringend toe zijn aan een kanteling van de beleidsvisie en de daarop gebaseerde maatregelen (dus breder dan alleen de avondklok). Ik hoopte dat dit 'het kantelmoment' zou zijn, maar dat bleek helaas niet het geval.

- unieke gevouwen kunstkaart 
(A5 formaat, full colour hoogglans kwaliteitsdrukwerk) 

- bijpassende envelop  
(stevig ivoorwit papier, dus handig te beschrijven, gegomde klep) 

Combineer deze kaart met minimaal vier kaarten naar keuze. Het mogen ook dezelfde kaarten zijn. 

Ook te koop in een set van vijf unieke kunstkaarten.

Het afgebeelde schilderij is te koop.
Neem daarover contact op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.